Nå Låne penger Viktige råd for når du låner penger lån uten sikkerhet

Share

Nå Låne penger Viktige råd for når du låner penger lån uten sikkerhet
Låne penger alle kan være enige om at å komme seg inn i en jobb hvor du må låne penger, er ikke alltid hyggelig. Men det er heller ikke en nødssituasjon heller. Faktisk kan spørsmålet om å låne penger være et følsomt slager for noen få. Og det er fordi de kan være sannsynligvis oppmerksom på «periode».

Syklusen er en gang du sitter fast inne i et sted hvor du må låne penger på en konstant basis, bare for å komme hevet. Det er uten å hevde at dette bare ikke er en sunn økonomi. Og det er derfor du tar litt tid å lære denne korte artikkelen. Siden de mer informerte og disiplinerte du bestemmer deg for å gå i en transaksjon, jo høyere er du i stand til å håndtere det.

Så i denne veiledningen vil du få noen gode praktiske økonomiske råd, i tillegg til mer informasjon om dine valg når du trenger å låne litt penger. Og til slutt, vær ikke overrasket hvis du tror en smule litt mer trygg på å ta den riktige avgjørelsen.

Vurder om du skal låne penger.

 

Det opprinnelige spørsmålet du må spørre deg selv er når du egentlig trenger å få pengene?. For eksempel, trenger du det å skape leie denne måneden?. Eller trenger du å ha den nye smarttelefonen med en rekke funksjoner du ikke engang forstår, mye mindre bruk?. Gjør ingen galt. Dette er ikke en tanken slå til dine årsaker til å låne penger. Likevel er det et poeng av interesse mens du planlegger å forårsake økonomisk nød for deg selv, av den grunn at du må kjøpe noe du egentlig ikke trenger.

Dette er virkelig hvor låne penger kan bli skummelt. Bare fordi du trenger kontroll fra begynnelsen hvis du ønsker å utvikle en sunn kredittvurdering og komme seg vekk fra søvnløse netter over din banknivå. Så kanskje bruke litt tid til å logisk tenke gjennom det. Må du betale leie?. Eller skal du oppfylle et innfall?.

Med tanke på at du for øyeblikket knytter økonomisk ansvar til navnet, er dette ikke en bestemmelse du må bare gjøre uten virkelig med konsekvensene. Faktisk kan du ha et annet og mye bedre alternativ tilgjengelig, men du ser det ikke som du er stresset for å få pengene.

Hvor mye skal du låne?.

Den neste oppgaven er å fastslå hvor mye penger du skal låne til personlig lån. For eksempel, er du renovering av ditt eget hjem?. Eller trenger du bare litt bensin på bilen og proviant penger før slutten hver fredag uke?. Etablering av hvor mye du vil, er viktig for to grunner.

– Du må finne ut og beregne om du virkelig har råd til tilbakebetaling med bruke boligpriskalkulator dnb eller lånekalkulator skandiabanken.

– Det påvirker hvor du til slutt skal leve kontanter

Når du har mer klarhet om det bestemte beløpet du ønsker, er det mulig å gå videre til neste stadium.

Etablere når og nøyaktig hvordan fondene kommer til å bli gjenopprettet

Å komme så langt er ganske enkelt, den gode nyheten er at det er på tide å spørre det virkelig tøffe spørsmålet. Når og hvordan har du råd til å betale tilbake pengene du låner?. Når du ikke har en plan på plass, så du bestemmer deg for at du bare skal vinge den når tiden kommer til å gjøre betalingen, vil du sannsynligvis ende opp med en meget mindre enn perfekt kreditt score.

Det er viktig at du vet nøyaktig om du kan foreta betalinger, hvis det er mulig overbevisende. For å si det annerledes, hvis du vil låne penger igjen umiddelbart etter at du har betalt tilbake et annet lån, får du fanget i syklusen nevnt først. Ikke for all del gjør dette. Hold deg unna syklusen for å konsekvent låne til enhver pris. Fordi når du tar hensyn til at du får din interesse å betale, er det en tapende kamp som bare drar deg dypere inn i dillemma.

Være smart om å låne penger og ha en plan i posisjon for tilbakebetaling. Faktisk oppnå dette før du bestemmer deg for å søke eller kreve penger.

Vil du møte kravene?.

Et annet tøft spørsmål du vil møte er om du tilfredsstiller minimumskravene til å låne penger. Standardkravene inkluderer en aktiv bankkonto som viser en månedslønn, sammen med riktig identifikasjon og bevis på opphold. Selvfølgelig er dette ikke alltid sant, avhengig av hvor du har penger fra.

Men hvis du bestemmer deg for å anta det verste, kan det være en vanskeligste sted å låne penger fra lån uten sikkerhet hurtiglån uten kredittsjekk banken. Bevilget, de kan gi deg velferdsrenten, men du må hoppe gjennom mange trinn for å finne pengene. Plus, din kreditt score må være ren å være en pipe for å få leggen i døren.

Poenget er at det faktisk er visse krav som er involvert hvis du gjør søknad om et lån beste forbrukslån fra den profesjonelle institusjonen. Pass på at du kan krysse av disse kravene før du bestemmer deg for å søke. Ellers skje du bare å kaste bort tiden din.

Vurder dine valg i vilkår der du kan låne penger

Nå som du har en bedre ide om hvordan du kan nærme seg prosessen, kan vi begynne å jobbe med alternativene du har. Og bare som med de nevnte rådene, vær ikke haster når du bestemmer deg. Tenk det gjennom og prøv å gå sammen med det alternativet som passer bedre med situasjonen og kravene.

– Venner / Familie

Mesteparten av tiden anbefales det ikke å nærme seg familie eller venner for å låne penger. Hvorfor?. Hovedsakelig fordi det kan føre til problemer og til slutt ødelegge et helt sunt forhold. Dette er imidlertid ikke alltid tilfelle. I tillegg vil dette alternativet trolig ha mindre press. En venn eller et familiemedlem kan være mer lindrende når det gjelder etter at de vil ha pengene tilbake. Og nøyaktig hva er oddsene for dem som lader interesse?.

Naturligvis ønsker du bare å slippe denne veien hvis du kommer til å føle det er det beste alternativet. Men som et tips, hold avtalen profesjonell. Sett opp en bindende avtale og gjør den offisiell, bare for å være i den sikre siden.

– Kreditt Bank

Hvis du vil låne mye penger, kan budsjettet være ditt beste valg. Dessverre er de ikke sannsynlig å gjøre det enkelt. Noen av kravene er nevnt, og de kan trenge mer enn bare en rask grunn bak grunnene til at du trenger pengene.

Hvis du velger utlåner som ditt beste alternativ, kan det anbefales å få alle dine ender på rad. For å si det annerledes, har du grunner til å låne midler, samt de nødvendige dokumentene for å bevise innenfor budsjettet ditt.

– Låninstitusjoner

Når kredittpoengsummen ikke er av den beste formen, kan du alltid tenke på å bruke mindre strenge låneinstitusjoner. De er forbrukslån på dagen skandibank selskaper som spesialiserer seg på å gi ut lån. Noen tilbyr kun langsiktige opsjoner, mens andre kan tilby kortsiktige lånløsninger. Uansett vil de ikke være så nøye om å godkjenne deg for det lånet.

Men hvor er definitivt fangsten du lurer på?. Vel, typisk, lån uten sikkerhet låneinstitusjoner har høyere priser enn bankene. Og dette er først og fremst siden de er klare til å bære den ekstra risikoen, som er fantastiske nyheter for folk med mindre enn perfekte kreditthistorier.

Mer om dine forskjellige alternativer

Hittil, så bra. Du har en smart måte å nærme seg prosessen med å låne penger, så du vet litt mer om dine vanlige muligheter. La oss nå sammenligne disse alternativene og oppdage hvilken som er mye bedre for din personlige situasjon.

– Langsiktig Vs Kortsiktig

Fordelene med langsiktige lån inkluderer vanligvis mer inntekt, og du får en rimelig tid til å betale det tilbake. Renter kan også være lavere, men du må planlegge langt foran før du etablerer overkommelige priser for dette bestemte alternativet. Kortsiktige lån kan imidlertid vare gitt det en individuell måned «lønnings- / nødlån». Selv om interessen kommer til å bli høyere, betaler du ikke så mye som du ville ha et langsiktig lån. Til slutt er alt avhengig av hvor mye du trenger og den beste måten å klare å betale tilbake.

– Bank Vs Lån Institutt Vs Familie / Venner

Det er vanligvis mindre formelt og lettere å låne penger fra venner og relasjoner, så lenge det ikke utvikler seg til en vane. I tillegg må du tenke på om du forstår noen økonomisk stabil nok til å hjelpe deg. I tilfelle du ikke gjør det, bør du trolig tenke på en bank eller lån på dagen sms lån låneinstitusjon.

– Nødvendige Nødlån

Nødlån er gode hvis du trenger et lite lån for en veldig kort tidsramme. Du vil også være glad for å vite at nødlån vanligvis ikke krever en sunn kredittpoengsum. Det er riktig. Å se som du vil betale tilbake pengene som har en enkelt avdrag når du får lønnen din, vil virksomheten bare bekymre seg for din jobbstatus og hvor mye du får. Forventer imidlertid at renten blir ganske høy, men dette kommer ikke til å bli en overraskelse. Dette er firmaer som har som mål å produsere en fortjeneste, med en avtale de har en tendens til å presse grensene.

Er du klar til å låne penger?

Vi har nærmet seg konklusjonen til denne veiledningen om å låne penger på den smarte måten, noe som betyr at det er på tide å oppsummere hvert av de viktige punktene. For å si det annerledes, bør du ha et skritt tilbake og vurdere alle alternativene dine objektivt. Gi pengene dine et ekte og detaljert utseende før du gjør noen løfter, hvor du kan planlegge å sette opp før du tar penger.

Men hva skal du stå overfor i en presserende hendelse, og du har ikke en sjanse til å tenke over det?. Hvis dette høres ut som det, vil du først nærme familie eller venner. Som de andre valgene kan bare legge til press på den allerede dårlige situasjonen. Hvis bare de ikke kan jobbe med deg, det er da banker og lån uten sikkerhet låneinstitusjoner sannsynligvis er bedre alternativer.

Har du overvekt mengde-finansiering?

Hva om du ikke står overfor en presserende situasjon?. I stedet, hva for å starte din egen bedrift?. Hvis du har, hvorfor ikke undersøke noen folkemengderingsalternativer først?. For mange som ikke har hørt om dette før, kan du opprette en publikumsfinansieringsgruppe for din personlige oppstart. Og ut av denne gruppen er det mulig å motta fallenheter igjen for spesielle belønninger eller insitamenter.

I utgangspunktet vil du ikke låne penger. Du vil få penger fra ukjent, mens du belønner dem på en annen måte. Som et eksempel kan du sende dem gratis produkter eller gi dem en permanent kunderabatt.

Forhåpentligvis har denne artikkelen skapt deg med litt klokere om hvordan du låne penger på den smarte måten. Og i tilfelle du overholder retningslinjene, kan du effektivt forhindre den onde sekvens til å låne penger iherdig.