Nå Hva du trenger å vite om lån uten sikkerhet beste forbrukslån

Share

Nå Hva du trenger å vite om lån uten sikkerhet beste forbrukslån

 
Lån uten sikkerhet er forklart som å ta ut et lån bedre kjent som usikrede lån, personlige lån eller signaturlån. Dette er typen lån når en utlåner stoler på at du er i stand til å betale lånet til tiden, og det kommer med renter. Lån uten sikkerhet er vanligvis ledsaget av en høyere rente sammenlignet med lån som er sikret ved en form for eiendom eller et boliglån, noe som senker grensen på beløpet du kan låne da långiveren tar på seg flere farer. De usikrede lånene er vanligere i mindre bedrifter, med det formål driftskostnader, men du er i stand til å skaffe denne typen lån til en midlertidig utgift som medisinske regninger.

Gjør din egen forskning

Det første trinnet du bør ta, er å sjekke kredittpoengsummen din gjennom et nettsted som MyFICO.com for å sikre at poengsummen din er minst 720. Du kan øke poengsummen din i veien for å betale ned kredittkortregningene dine sammen med andre typer lån sammen med å holde eventuelle innbetalinger gjeldende. Din totale gjelds- og betalingshistorie står for rundt 65% av hele kredittpoengsummen.

Det neste trinnet innebærer å lage lister over eventuelle gjeld og lån som et kredittkort og ditt boliglån. Samle dine poster som viser alle dine bankkontoer, spesielt med besparelser sammen med eiendeler som biler som har blitt betalt fullt ut. Samle også dine betalingsopplysninger de siste månedene, og hvis du er på jakt etter et større lån, kan du også bli bedt om fortsatt ansettelsesbevis.

Kontakt din finansinstitusjon lån uten sikkerhet

 

Hvis du er ute etter konkurransedyktige lån uten sikkerhet, må du først søke med din eksisterende lån uten sikkerhet finansinstitusjon. Sørg for at du er i stand til å gi den nødvendige informasjonen samt fastsette beløpet du trenger å låne, formålet med lånet og låne lengden du trenger. Gi bevis på potensielle ressurser hvis du bare trenger et kortere lån til det tidspunktet du har samlet inn gebyr eller gjeld, eller du har kvalifisert for en bestemt tilbakebetaling.

Forklar til lånet beste forbrukslån leverandøren det beløpet du har råd til månedlig eller når du forventer å betale lånet av, hvis du venter på penger å ankomme. Sjekk på betalingsalternativene dine for lån uten sikkerhet, ettersom noen av disse lånene krever en månedlig betaling, mens andre vil akseptere en rentebetaling månedlig hvis du har fastsatt en fullbetaling på en bestemt dato.

Viktige ting du bør vite om lån uten sikkerhet

 

Hvert år bruker millioner av mennesker i Norge usikrede lån for å betale for en uventet utgift, konsolidere gjeld, for å utføre hjemme forbedringer blant annet.

Antallet personer som har personlige lån de siste årene har økt fra 23 millioner til godt 27 millioner, fortalt av TransUnion. Faktisk er de personlige lånene et lånprodukt som har vokst raskest siden 2016.

Så hvorfor er lånene uten sikkerhet så tiltalende?. De tilbys med lav rente for forbrukere som har en god kreditt score og er vanligvis et mindre lånebeløp i forhold til de andre lånene. Likevel er de ikke alltid den ideelle løsningen for hver person.

Hvis du har hatt tanker om å ta ut et lån, er det få hensyn å huske på for å hjelpe deg med å ta en beslutning.

1. Hvordan jobber personlige lån?

Et usikret lån er beskrevet som et avdragslån. Dette vil bety at du låner et beløp som er fast, og du vil betale tilbake lånet over månedlige avdrag med interesse over en fast tidsramme som vanligvis vil variere fra 12 til 84 måneder. Så snart lånet er betalt, vil kontoen bli stengt. Hvis du trenger mer penger, må du søke om et annet lån.

2. Hvor mye penger kan du låne

Beløpet på disse lånene vil variere fra en utlåner til den neste, men varierer vanligvis fra 12000 nok til 858000 nok. Beløpet du kvalifiserer for, er utarbeidet på din samlede kredittverdighet. Dette betyr at kreditorene har tillit til at du vil kunne betale lånet tilbake.

3. Hvor skal du søke etter lån uten sikkerhet

Banker er vanligvis det første stedet som vurderes når du tenker på hvor du kan gå for å søke om et lån. Likevel er det andre utlånertyper som tilbyr denne typen lån. Peer-til-peer långivere, kredittforeninger, forbrukerfinansieringsselskaper og online-långivere gir også lån til kvalifiserte søkere.

Det er en rekke online långivere som har dukket opp de siste årene. Hvis du ikke er sikker på om en beste forbrukslån utlåner skjer for å være legitim, kan du sjekke med Better Business Bureau eller Consumer Financial Protection Bureau.

4. Påvirkning på kredittpoengene dine

Ved søknad om lån trekker långiverne opp kreditt som danner et skritt i søknadsprosessen. Dette kalles en hard forespørsel ?? som vanligvis senker kredittpoengene med et par poeng.

5. Hvor lenge holder en hard forespørsel på kredittrapporten din?

Vanligvis vil en hard forespørsel forbli på kreditt rapporten i rundt 2 år. Når du undersøker de bedre prisene, vil forbrukslån uten sikkerhet långivere som du allerede har kontoer med, fortsatt vurdere kredittpoengene dine. Disse er kjent som myke henvendelser og vil ikke påvirke kredittpoengene dine. Tenk på å sjekke dine tilgjengelige priser med lån på dagen långivere som utfører myke trekk, for å sikre at kredittpoengene dine ikke påvirkes.

6. Rentesatser sammen med andre gebyrer

Renten og eventuelle andre avgifter kan bidra til en betydelig forskjell på beløpet du vil betale over levetiden på lånet ditt, og varierer fra en utlåner til den neste. Her er noen få hensyn å huske på:

– Renter

Prisene vil variere fra 5% til 36% avhengig av kredittpoeng og utlåner. Generelt, hvis du har en god kreditt score, vil renten din bli lavere.

– Opprinnelsesgebyrer

Noen av långivere som tilbyr lån uten sikkerhet vil belaste avgifter som dekker kostnader for å behandle lånet ditt. Opprinnelsesgebyret vil vanligvis utgjøre 1% til 6% av det totale lånebeløpet.

– Forskuddsbetaling

Enkelte forbrukslån på dagen långivere krever gebyrer hvis du bestemmer deg for å betale lånet tidlig, da en tidligere tilbakebetaling vil bety at utlåner savner en andel av interesse som de normalt ville ha gjort av deg.

Fordelene med lån uten sikkerhet

Mens ikke mange mennesker inngår en låneavtale med sikkerhet med en intensjon om ikke å betale tilbake lånet, skjer det. Omstendighetene kan endres, og dette betyr at du er i fare for å miste en verdifull gjenstand. Det er derfor det er tryggere å vurdere personlige usikrede lån. Selv om renten kan være litt høyere på grunn av økte risikoer for utlån

Om ingen sikkerhet

Ikke alle mennesker vil ha sikkerhet tilgjengelig, men de kan likevel trenge penger. Hvis det fortsatt er penger på kjøretøyet eller hjemme, kan refinansiering lån långiverne ikke bruke disse som sikkerhet. Dette må gjøres med originale kreditorer som tilbys med første tilgang hvis du ikke lenger kan betale.

Selv om du ikke har tilgjengelig sikkerhet, er du fortsatt i stand til å ta ut et lån. Med personlige usikrede lån kan du enkelt få tilgang til penger når det trengs. Dette betyr at du ikke lenger trenger å bekymre deg for en truende gjeld eller uventet økonomisk forpliktelse på grunn av at du trenger sikkerhet for å låne penger.

Unngå en co-signer.

Du er i stand til å unngå å måtte spørre et familiemedlem eller en venn til å medtegne når det kommer til usikrede lån. Det er vanligvis stressende eller pinlig å måtte spørre en annen person til å ta ansvar på vegne av deg. Hvis du har standard på lånet, holdes de juridisk ansvarlige når det gjelder å betale tilbake din utlåner. Dette kan resultere i en stor belastning på forholdet du har med dem når ting går galt.

Det er også skrekkelig eller pinlig å be om at noen må samte seg med deg. Det gjør vanligvis en person til å føle seg som om de ikke klarer å kontrollere sitt økonomiske behov alene. Å holde lån privat er vanligvis det folk flest foretrekker å gjøre. De fleste liker ikke å måtte utlevere at de trenger å ta ut et lån.

Selge dine varer av verdi

Når du bruker sikkerhet for å sikre et lån, er dette elementet begrenset eller bundet opp til du har klart å betale tilbake lånet ditt fullt ut. Med lån uten sikkerhet er du i stand til å selge verdifulle varer når du trenger det. Du får også frihet til å bestemme hva du vil gjøre med slike ting. Når du bruker disse elementene i form av sikkerhet, vil de bli frosset til du kan betale lånte penger. Det kan være mange år fra nå.

Hva som vil skje er at bilen din begynner å gi deg problemer, og du må kjøpe en annen. Du vil ikke kunne kjøpe en ny, med mindre du finner en måte å betale av lånet ditt tidlig. Det kan bli ekstremt frustrerende når du blir låst inn i slike situasjoner over en rekke måneder eller år.

Rentesatser

Til tross for at de usikrede lånene kommer med høyere rente, kan du unngå disse utbetalingene når du vet hva du gjør. Planlegg en tilbakebetalingstidsplan som innebærer å betale mer enn minimumsbalansen for hver måned. På denne måten vil mer gå mot å betale prinsippet. Dette gir en måte å betale lånet av raskere og renten vil også redusere.

Før du inngår noen låneavtale, legg opp alle kostnader knyttet til et bestemt lån, og ikke bare rentene, for å finne ut hva det totale beløpet du vil bli holdt ansvarlig for å betale tilbake.

Grenselinjen

Mens usikrede lån er et levedyktig alternativ når du har behov for ekstra penger til bestemte formål, tenk på alle de forskjellige faktorene før du bestemmer deg for en egnet kreditttype for din unike situasjon. Den viktigste faktoren er å tenke på gjelden du får inn og sørge for at du er økonomisk komfortabel å gjøre månedlige utbetalinger.