Nå Hva du burde erfare om lån uten sikkerhet forbrukslån uten sikkerhet

Share

Nå Hva du burde erfare om lån uten sikkerhet forbrukslån uten sikkerhet

 
Lån uten sikkerhet er forklart som å ta ut det lånet mer kjent som usikrede lån, personlige lån eller signaturlån. Dette er form for lån når en utlåner stoler på at du kan for å betale finansieringen punktlig og det kommer med interesse. Lån uten sikkerhet er generelt ledsaget av en høyere månedlig rente i forhold til lån som tilfeldigvis er sikret av en eller annen type eiendom eller et boliglån, noe som senker grensen i det beløpet du faktisk kan låne fordi långiveren skal ta på seg mer risiko . De usikrede lånene er mye mer vanlige fra mindre bedrifter, med det formål driftskostnader, men det er mulig å skaffe denne typen lån til en midlertidig utgift som medisinske regninger.

Gjør din personlige forskning

Trinn ett du burde ta, er å evaluere kredittrangeringen din gjennom et nettsted som MyFICO.com for å garantere at poengsummen din er minst 729. Det er mulig å forbedre poengsummen når det gjelder å betale ut kredittkortregningene dine i tillegg til noen andre typer lån sammen med å holde noen betalinger nåværende. Din totale gjelds- og betalingshistorikk utgjør rundt 65% av din respektive kreditthistorie.

Den neste tingen innebærer å lage lister for eventuelle gjeld og lån som et betalingskort sammen med ditt boliglån. Samle dine poster som rapporterer alle dine bankkontoer, spesielt med besparelser i tillegg til eiendeler som biler som har blitt betalt fullt ut. Samler også dine betalingsopplysninger i løpet av de siste par månedene, og når du søker etter et større lån, kan du også bli bedt om fortsatt ansettelsesbevis.

Få tak i din finansielle institusjon

Skulle du være på jakt etter konkurransedyktige lån uten sikkerhet, må du først søke med din eksisterende forbrukslån uten sikkerhet långiver. Sørg for at du er i stand til å gi deg den viktige informasjonen samt fastsette det totale beløpet du trenger å låne, hensikten med lånet sammen med låne lengden du trenger. Gi bevis på potensielle ressurser hvis du bare trenger et kortere lån til det tidspunktet du kanskje har samlet inn gebyret eller gjelden, eller kanskje du har kvalifisert til å få en bestemt tilbakebetaling.

Overfør til utlånsleverandøren mengden du har råd til månedlig eller hvis du forventer å betale for finansieringen, når du forventer at midler skal ankomme. Sjekk på betalingsalternativene dine for lån uten sikkerhet, da mange av disse lånene vil kreve en månedlig betaling, og noen vil akseptere en rentebetaling månedlig for de som har fastsatt en hel utbetaling på en bestemt dato.

Viktige saker du bør vite om lån uten sikkerhet

 

Årlig bruker mange mennesker i oss usikrede lån for å kunne betale penger for en uventet utgift, konsolidere gjeld, for å gjennomføre renoveringer blant annet.

Antallet personer som har personlige lån de siste årene har steget fra 26 millioner til bare over 28 millioner, fortalt av stategisk TransUnion. I virkeligheten er de enkelte lån generelt det låneelementet som har vokst raskest siden 2016.

Så bare hvorfor vil lånene uten sikkerhet være så veldig fortryllende? De tilbys ved å bruke en lav rente for forbrukere som har en stor kredittvurdering, og er derfor ofte mindre lånt i forhold til de andre lånene. Likevel er de ikke alltid den optimale løsningen for hver person.

I tilfelle du har hatt mening om å ta ut et lån, notert her, er det få hensyn å være oppmerksom på for å hjelpe deg med å gjøre opp for deg.

1. Hvordan iverksetter personlige lån?

Et usikret lån er referert til som et avdragslån. Dette kan bety at du vil låne et beløp som er løst, og du vil sannsynligvis betale tilbake lånet over månedlige avdrag med renter over en bestemt tidsperiode som vanligvis vil variere fra 12 til 84 måneder. Når lånet er betalt, vil kontoen bli stengt. Hvis du trenger mer penger, må du lage en programvare for et ekstra lån.

2. Hvor mye lomme penger kan du låne

Mengden på disse lånene vil variere fra en långiver til den neste, men varierer vanligvis fra 12,860.47 til 853,647.88. Det totale beløpet du bare er berettiget til, er beregnet ut på den samlede kredittverdigheten. Dette innebærer tilliten til dine kreditorer at du vil være i topp stand til å betale lånet tilbake til kreditoren.

3. Hvor skal du søke etter lån uten sikkerhet

 

Bankene er generelt det første stedet som kan vurderes når du vurderer hvor du kan gå for å prøve å få et lån. Likevel er det andre utlånertyper som tilbyr denne typen lån. lån til lån Långivere, kredittforeninger, forbrukerfinansieringsselskaper, samt online långivere gir lån til kvalifiserte søkere.

Det er mange av online lån kreditt forbrukslån uten sikkerhet långivere som har eksplodert de siste årene. Skulle du være usikker i tilfelle en utlåner er legitim, kan du sjekke med Better Business Bureau eller Consumer Financial Protection Bureau.

4. Påvirkning på kreditpoengene dine

Når du prøver til få lån, dine lendere pulveriser kreditten din som et trinn i søknadsprosessen. Dette er kjent som en «hard forespørsel» som vanligvis senker kredittpoengene med flere poeng.

5. Lengden på tid Har en tøff forespørsel fortsatt kredittrapporten din?

Vanligvis vil en tøff forespørsel alltid være på din kredittsporrekord i ca 2 år. Hvis du undersøker de høyere prisene, vil forbrukslån på dagen beste forbrukslån långivere som du allerede har kontoer med, fortsatt se på kredittpoeng. Disse er kjent som myke henvendelser og har kanskje ikke tilgang til innvirkning på kreditthistorikken din. Ta hensyn til å se på de tilgjengelige prisene ved hjelp av långivere som utfører myk trekk, for å garantere kredittvurderingen din, er ikke virkelig påvirket.

6. Rentenivåer sammen med andre gebyrer

Renter og eventuelle andre avgifter kan bidra til en betydelig forskjell på det totale siffer beløpet du skal betale over lånets levetid, og varierer fra en utlåner til den neste. Oppført her er få hensyn å være klar over:

– Interessnivåer

Prisene vil variere vanligvis fra 5% til 36% bestemt av din kreditt historie og långiver. Generelt, for de som har en gunstig kreditt score, vil renten din bli lavere.

– Opprinnelsesgebyrer

Flere av långivere som tilbyr lån uten sikkerhet vil belaste avgifter som dekker kostnader for å behandle lånet. Opprinnelsesgebyret vil vanligvis utgjøre 1 til 6% av det totale beløpet som er lånt.

– Forskuddsbetaling

Enkelte långivere krever avgifter hvis du vil betale for lånet tidlig, fordi det å være en tidligere tilbakebetaling betyr at utlånsfirmaet savner en del av interessen de ville under normale omstendigheter gjøre fra din rand.

Fordelene ved lån uten sikkerhet

Mens ikke mange mennesker går inn i låneavtalen med sikkerheter som har til hensikt å aldri tilbakebetale finansieringen, skjer det. Omstendighetene kan endres, og dette betyr at du er i fare for å miste en verdifull gjenstand. Av denne grunn er det virkelig tryggere å vurdere personlige usikrede lån. Selv om renten kan være litt høyere som følge av økte risikoer for utlåner, gir det deg beskyttelse når det gjelder personlige ting knyttet til verdi.

Om så ingen 0 sikkerhet.

Ikke alle mennesker kan ha sikkerhet tilbys å bruke, men de kan fortsatt trenge penger. Når det fortsatt er penger på egen bil eller hjemme, er lån penger långivere ikke i stand til å bruke disse som sikkerhet. Det må gjøres med originale kreditorer tilgjengelig med første tilgang i tilfelle du ikke lenger kan betale.

Selv om du ikke har tilgjengelig sikkerhet, er du fortsatt i stand til å ta ut et lån. Med personlige usikrede lån vil du være lett i stand til å få tilgang til penger etter behov. Dette betyr at du ikke lenger trenger å bekymre deg for en truende gjeld eller uventet økonomisk forpliktelse på grunn av at du trenger sikkerhet for å låne penger.

Løpe fra en co-signer

Du kan faktisk unngå å måtte spørre en slektning eller venn til å medtegne med hensyn til usikrede lån. Det vil alltid være stressende eller pinlig å være tvunget til å be en annen person å vurdere ansvar for din fordel. Skulle du standardisere lånet, kan de holdes lovlig ansvarlig når det gjelder å tilbakebetale långiveren din. Dette kan føre til en alvorlig belastning på forholdet ditt du bruker når ting går upassende.

I tillegg er det skamfullt eller pinlig å be om at noen – du må samte med deg sammen. Det vil vanligvis få en person til å føle seg som om de ikke klarer å kontrollere sitt økonomiske behov uavhengig. Å holde lån privat er ofte det mange mennesker vil gjøre. De fleste vil ikke glede seg over å måtte opplyse at de må skaffe lånet.

Selge dine stykker av verdi

Når du bruker sikkerhet for å sikre et lån, er dette elementet begrenset eller bundet opp til du har klart å tilbakebetale lånet ditt helt. Med lån uten sikkerhet er det mulig å selge verdifulle varer hvis du vil. Du vil også bli tilbudt med frihet til å velge hva du skal gjøre med slike ting. Hvis du bruker disse tingene ved hjelp av sikkerhet, blir de frosset til du kan betale lånte penger. Det kan være flere år fra nå.

Hva som kan skje vil være at bilen din begynner å gi deg problemer, og du må kjøpe en annen. Du vil ikke være i stand til å kjøpe en ny, med mindre du finner en måte å betale lånet tidlig på. Det kan bli ekstremt frustrerende hvis du blir låst inn i denne typen situasjon over en rekke måneder eller år.

kutte priser

Uansett at de usikrede lånene har høyere priser, kan du unngå disse utbetalingene når du er klar over hva du gjør. Planlegg en tilbakebetalingstidsplan som krever å betale inn enn minimumsbeløpet månedlig. Ved å gjøre dette vil mer gå mot å betale din prinsippbalanse. Dette gir en metode for å betale for lånet raskere, og interessen kan også reduseres.

Før du inngår noen låneavtale, samler du alle kostnader knyttet til et valgt lån, i stedet for bare rentesatsene, for å oppdage nøyaktig hva det totale beløpet du kan holdes ansvarlig for tilbakebetaling.

Minimum linjen

Mens usikrede lån er et levedyktig alternativ hvis du har behov for ekstra penger til bestemte formål, tenk på alle de ulike faktorene før du bestemmer deg for en passende kredittype for din personlige unike situasjon. Den viktigste faktoren er å tenke på gjelden du får inn og sikre at du er økonomisk komfortabel å opprette de månedlige forpliktelsene.