Nå BRAbank hvordan gagner BRAbank Easybank-fusjonen kundene?

Share

Nå BRAbank hvordan gagner BRAbank Easybank-fusjonen kundene?
BRAbank er en av de ledende digitale bankene i Norge som tilbyr høyrentekontoer og usikrede lån. Noen av låneproduktene den tilbyr er forbruker- og betalingsforsikring, toppfinansiering, refinansiering og detaljeksponering. Den lar kunder søke om personlige lån fra 10 000 til 500 000 kroner. En av grunnene til at BRAbank brabank asa er en populær bank i Norge er at den tilbyr lån til 7,90 %. 7,90 % er en ganske nominell rente sammenlignet med rentene til andre banker. Dessuten har du 15 år på deg til å betale tilbake lånet, som er mye lengre enn nedbetalingstidene til BRAbanks konkurrenter.

BRAbank Easybank fusjon

 

BRAbank og Easybank fusjonerte 12. juni 2020 for å sikre at de kan utvikle en digital nisjebank for små og mellomstore bedrifter som følger det nordiske fotavtrykket. Ifølge ekspertene vil denne tilnærmingen være fordelaktig for aksjonærene i begge selskaper. De ville være i stand til å generere inntektssynergier fra ulike komplementære distribusjonsstyrker og konsolidere en enkelt kostnadsbase.

BRAbank Easybank den-fusjonen ville ikke hindre driften til noen av selskapene. Noen av fordelene som kunden vil nyte er som følger:

• Tilgjengelighet av toppfinansiering uten sikkerhet. Du kan låne opptil 500 000 kroner til en nominell rente på hele 7,9 %.

• Forbrukslån vil bli lån uten sikkerhet, slik at du kan bruke pengene til hva du vil. Fusjonen ville ikke forstyrre tilbakebetalingstiden til BRAbank. Det betyr at du kan betale tilbake lånet ditt over 15 år. Faktisk kan du velge mellom en rekke tilbakebetalingsperioder, avhengig av din økonomiske situasjon.

• Fusjonen ville komme med ulike betalingsforsikringer. Du trenger ikke tenke på å betale de månedlige regningene dine hvis du plutselig mister jobben eller ikke kan gå på jobb på grunn av en sykdom. Du må imidlertid være mellom 18 og 65 år for å bli kvalifisert for betalingsforsikring. Du må også være fullt ansatt og i arbeid i minst 16 uker sammenhengende eller 6 måneder før du søker om forsikringen. Sørg for at du nevner at du ikke hadde kunnskap om sykdommen din eller at det ikke var noen symptomer på sykdommen før du kjøpte forsikringen.

• Betingelsene for betalingsforsikringer sier også at du ikke bør diagnostiseres med en sykdom som kan påvirke andre på arbeidsplassen din. Dessuten, hvis selskapet bestemmer seg for å permittere deg, bør du ikke vite om det på lenge. Hvis du gjør det, vil forsikringen bli ugyldig.

• Du kan benytte en høyhastighetskonto som kan sette inn penger på opptil 200 000 kroner i løpet av få sekunder. En annen fordel med brabank depositumskonto BRAbank Easybank-fusjonen er at den vil oppheve restriksjonene for uttak. Du trenger ikke å forholde deg til serviceavgifter eller ekstra følelse hvis du tar ut penger. Det ville ikke være noen bindingstid når det gjelder innskudd.

• Banken vil kreditere renten din på kontoen din ved slutten av hver måned. Du vil tjene 1 % rente hvis du har mindre enn 50 000 kroner. På den annen side, hvis du har mer enn 50 000 kroner, vil du motta en rente på 1,9 %. Du kan sette inn opptil maksimalt 2 000 000 kroner om gangen.

Ting å vite om sammenslåingen

Noen av fremhevingspunktene om BRAbank Easybank-fusjonen som du bør vite er som følger:

 

• Den sammenslåtte banken vil fortsette å fungere som BRAbank, og Oddbjørn Berentsen fortsetter som administrerende direktør.

• Styreleder i Easybank, Svein Lindbak, forblir som styreleder i den sammenslåtte banken. Viggo Leisner, styreleder i BRAbank, vil fungere som nestleder.

• 0,075724 aksjer i Easybank vil bli tildelt BRAbanks aksjonærer. Denne transaksjonen krevde stemme fra styret i begge bankene. 52,03 % aksjonærer fra BRAbank og 67,25 % aksjonærer fra Easybank bestemte seg for å stemme for transaksjonen.

• Transaksjonen krever godkjenning fra aksjonærene og reguleringsstyret.

Ifølge ekspertene vil transaksjonen finne sted som en fusjon med alle aksjer, slik at BRAbank kan motta så mange som 0,075724 av Easybanks andel. Easybank har 47.397.190 aksjer etter fusjonen.

På den slags måte har BRAbank brabank monobank overtaket når det gjelder å beholde utestående aksjer. Alle eksisterende aksjonærer i BRAbank instabank kan eie minst 50 % av de utestående aksjene fra Easybank. Easybanks utestående aksjeantall før fusjonen var 94.794.380. Easybanks styre vil også foreslå en generalforsamling for å erklære følgende:

• Utstede 1 050 673 nye utgave til alle BRAbank omskrivings holdere hvis de utøver NOK 40,81 innen 2. mars 2022. Faktisk kan de utstede nye variant hvis de eksisterende variant holderne kan utøve NOK 42,79 innen 23. februar 2023. Dette vil gi variant holdere mye tid til å bestemme seg og deretter velge tegningsretter som vil være til nytte for dem i fremtiden.

• De nye unntakene utstedt til BRAbanks type holdere vil utløpe 23. mai 2023. De nye digresjon vil imidlertid ha en tentativ pris på NOK 19,81 per aksje. Styret mener at økningen i aksjekursen vil gå opp med 5 %, om ikke mer.

Både Easybank og BRAbank prøver å gjøre digital bankvirksomhet enklere for kundene. Hvis du er ute etter lån uten sikkerhet, brabank forbrukslån, ikke nøl med å søke. Viktigst av alt, lav rente og forlenget nedbetalingstid vil gjøre fusjonen fruktbar for deg. Sørg for at du leser vilkårene og betingelsene for lånet og forsikringspolisen før du signerer et dokument.