Låner penger Nødvendig Viktige råd for når du låner penger

Share

Låner penger Nødvendig Viktige råd for når du låner penger lån uten sikkerhet
Låner penger helheten kan være forsones om at det å finne deg selv i en oppgave hvor du resultat låne penger, er ikke stadig riktighet. Men det er for det ikke en situasjon for akutt situasjon heller. Sannheten er at spørsmålet om å låne penger kan være et sensitivt emne for flere. Og det er fordi de kan være sannsynligvis bevisst på «omløpstid».

Syklusen er når du investerer i fast i et sted hvor du trenger å låne penger på en kontinuerlig basis, bare for å komme forbi. Det går uten å si at dette bare ikke er et godt økonomisk problem. Og det er derfor du tar litt tid å lese gjennom denne artikkelen. Som mer informert og disiplinert går du inn i en transaksjon, jo mer effektiv er du i stand til å håndtere den.

Så, i denne veiledningen, skal du skaffe deg noen praktiske økonomiske råd, sammen med mer informasjon om valgene dine når du trenger å låne litt penger. Og til slutt, vær ikke overrasket hvis du tenker litt mer trygg på å produsere riktig beslutning.

Vurder om du virkelig trenger å låne penger

 

Det første spørsmålet du må spørre deg selv er hvor dårlig vil du virkelig ha pengene? Som et eksempel, vil du at det skal bidra til å gjøre leie denne måneden? Eller trenger du å få den nye smarttelefonen med mange funksjoner du ikke engang forstår, mye mindre bruk? Gjør ingen feil. Dette er ikke en dom Spør hvorfor du har lånt penger. Men det er et poeng av interesse mens du planlegger å forårsake økonomisk nød selv, først og fremst fordi du må kjøpe noe du egentlig ikke trenger.

Det er her hvor låne penger kan bli farefullt. Siden du trenger kontroll fra begynnelsen hvis du ønsker å gjøre en sunn kredittvurdering og forhindre søvnløse 8 timers netter over bankbalansen. Så kanskje bruke litt tid til å logisk tenke gjennom det. Må du betale leie? Eller skal du oppfylle et innfall?

Husk at du vil binde økonomisk ansvar til navnet, dette er ikke en beslutning du burde bare gjøre uten å virkelig vurdere konsekvensene. Faktisk kan du ha et annet og bedre alternativ tilgjengelig, men du ser ikke det som du er press for å finne pengene.

Bare hvor mye trenger du å låne?

Den neste fasen er å finne ut hvor mye penger du skal låne. Har du for eksempel blitt renovering av hjemmet ditt? Eller krever det bare litt snop og mat penger før slutten av hver uke? Etablering av hvor mye du trenger er veldig viktig for 2 grunner.

– Du må finne ut og beregne om du virkelig har råd til tilbakebetaling

– Det påvirker hvor du til slutt besøker låne pengene

Når du har mer klarhet om det bestemte beløpet du trenger, kan du gå videre til neste trinn.

Etablere når og hvordan fondene kommer til å bli betalt tilbake

Å komme så langt er ganske enkelt, men akkurat nå er det på tide for deg å spørre det virkelig tøffe spørsmålet. Når og hvordan har du råd til å betale tilbake pengene du låner? Hvis du ikke bruker en plan på plass, og du bestemmer deg for at du bare skal vinge det, når tiden går for å gjøre betalingen, vil du med all sannsynlighet ende opp med en veldig dårlig kreditt score.

Det er kritisk at du vet nøyaktig om du kan gjøre tilbakebetalinger, hvis det er mulig overbevisende. Ganske enkelt, hvis du må låne penger igjen like etter at du har tilbakebetalt et annet lån, får du fanget fra syklusen nevnt først. Ikke gjør dette. Fjern klokka for konsekvent lån på noen måte kostnad. Fordi hvis du ser på appellen til din rentebetaling, er det en tapende trosse som bare drar deg dypere inn i trøbbel.

Være smart om å låne penger der du kan planlegge til posisjon for tilbakebetaling. Faktisk, prøv dette før du bestemmer deg for å søke eller kreve penger.

Oppfyller du kriteriene?

Et annet tøft spørsmål du vil møte er om du samsvarer med minimumskravene til å låne penger. Standardkravene har en aktiv bankkonto som viser månedslønn, i tillegg til riktig identifikasjon og bevis på opphold. Dette er selvfølgelig ikke alltid tilfelle, avhengig av hvor du befinner deg for å få pengene fra.

Men bør du anta det verste, så er ditt mest utfordrende sted å låne midlene fra banken. Gitt, de er i stand til å gi deg de beste rentene, men du må hoppe gjennom mange sett for å skaffe pengene. I tillegg må kreditthistorikken være ren som en fløyte for å få fotbladet i døren.

Poenget er at det faktisk er visse krav når du søker om et lån fra din lån uten sikkerhet profesjonelle institusjon. Pass på at du kan riste av disse kravene før du søker. Ellers kan du bare kaste bort innkvarteringen din.

Se på dine valg når det kommer til hvor du kan låne penger

 

Siden du nå bruker en bedre ide om hvordan du kan nærme prosedyren, er vi i stand til å gå videre til alternativene du besitter. Og bare som med de ovennevnte rådene, vær ikke rask når du bestemmer deg. Tenk det gjennom og prøv å velge det valget som passer bedre til situasjonen og kravene.

– Venner / Familie

Mesteparten av tiden anbefales det ikke nødvendigvis å nærme seg familie eller venner for å låne penger. Hvorfor? Hovedsakelig fordi det kan forårsake problemer og til slutt ødelegge et perfekt sunt forhold. Dette er imidlertid ikke alltid tilfelle. Plus, denne tilnærmingen vil mest sannsynlig inkludere mindre press. Et familiemedlem eller en venn kan være mer lindrende når det gjelder når de vil ha pengene tilbake. Og hva er sjansene for at de lader interesse?

Naturligvis vil du bare avvise denne veien hvis du faktisk føler at det er det smarteste valget. Men vær et tips, behold tilbudet profesjonelt. Sett opp en lovlig kontrakt og gjør den offisiell, for å være i den sikre divisjon.

– Lån Bank

Hvis du trenger å låne mye penger, kan forbrukslån på dagen finansinstitusjonen være ditt beste alternativ. Dessverre vil de ikke hjelpe det bli enkelt. Et antall krav er faktisk nevnt, og de trenger mer enn bare en kort grunn til hvorfor du må ha pengene.

Når du velger refinansiering av lån finansinstitusjonen som det mest hensiktsmessige valget, anbefales det å få alle dine ender i ettertid. Ganske enkelt, har grunnene dine opprettet for å låne opp penger, sammen med nødvendige dokumenter for å bevise at du virkelig har råd til det.

– Låninstitusjoner

Når kredittpoengene dine ikke er i beste form, kan du alltid vurdere å bruke mindre strenge låneinstitusjoner. Dette er selskaper som spesialiserer seg på å levere ut lån. Noen tilbyr kun langsiktige alternativer, mens andre tilbyr kortsiktige låneløsninger. I alle fall vil de ikke være så nøye om å godkjenne deg for lånet ditt.

Men hvor blir uttellingen du lurer på? Vel, typisk, låneinstitusjoner har høyere priser enn bankene. Og dette er hovedsakelig fordi de er glade for å bære den ekstra risikoen, det er gode nyheter for folk med under perfekte kreditthistorier.

Litt mer om dine alternative ideer

Så langt, så utmerket. Du vil ha en smart strategi for å nærme seg hele prosessen med å låne penger, og du vet litt mer om dine vanlige muligheter. La oss nå sammenligne disse alternativene og finne ut hva man foretrekker for situasjonen din.

– Langsiktig Vs Kortsiktig

Fordelene med langsiktige lån inkluderer vanligvis mer inntekt, og du får deg en rimelig tid til å bruke den tilbake. Renter er også lavere, men du må planlegge langt foran før du etablerer overkommelige priser for dette bestemte alternativet. Kortsiktige lån, alternativt, kan vare så lenge som bare en måned «lønningsdag / nødlån». Og selv om interessen kommer til å bli høyere, betaler du ikke for deg at du bruker et langsiktig lån. I det lange løp vil dette avhenge av hvor mye du trenger og hvordan du har råd til å betale det tilbake.

– Bank Vs lån Institutt Vs Familie / Venner

Det er vanligvis mindre formelt og mye lettere å låne penger fra venner og relasjoner, så lenge det ikke utvikler seg til en vane. I tillegg må du tenke på om du skjønner noen økonomisk stabil nok som vil hjelpe deg. Når du ikke gjør det, må du trolig tenke på bank eller lån på dagen lån uten sikkerhet kreditt låneinstitusjon.

– Nødlån

Nødlån er gode hvis du trenger et lite lån for å få en veldig kort tidsramme. I tillegg vil du gjerne innse at nødlån vanligvis ikke krever en sunn kredittvurdering. Det er riktig. Å se som du vil betale tilbake pengene ved å bruke en enkelt avdrag når du får lønnen din, vil virksomheten utvilsomt være bekymret for jobbstatusen din og nøyaktig hvor mye du får. Men forvent at interessen er ganske høy, men dette kommer ikke som en overraskelse. Dette er firmaer som har som mål å produsere en fortjeneste, med en avtale de har en tendens til å presse grensene.

Ønsker du i det hele tatt å låne penger?

Vi har nådd finalen for denne veiledningen om å låne penger på den smarte måten, noe som betyr at det er på tide for deg å oppsummere alle viktige punkter. Enkelt sagt, bør du ta et skritt tilbake og tenke på alle alternativene dine objektivt. Gi pengene dine et ekte og detaljert utseende før noen løfter, og har også en plan på plass før du tar pengene.

Men hva når du står overfor en krisesituasjon, og du har heller ikke tid og energi til å tenke over det? Hvis dette høres ut som det er, vil du først nærme familie eller venner. Som tilleggsalternativene kan bare legge til press for den allerede dårlige situasjonen. Bare hvis de ikke kan gi deg en hånd, det er da banker og låneinstitusjoner mest sannsynlig er bedre alternativer.

Har du overvekt etterspørsel-Finansiering?

Hva når du ikke står overfor en krise? I stedet, hva om du ønsker å starte din egen bedrift? Hvis du har, hvorfor ikke undersøke noen folkemengderingsalternativer først? For folk som ikke har vært oppmerksom på dette før, kan du lage en publikumsfinansieringsdigresjon for din personlige oppstart. Og ved å bruke denne digresjonen kan du motta donasjoner til gjengjeld for spesielle belønninger eller drivfjær.

I utgangspunktet vil du ikke låne penger. Du vil ende opp med å få penger fra fremmede, mens du belønner dem på en annen måte. Som et eksempel kan du sende dem gratis produkter eller gi dem en varig kundeveto.

Forhåpentligvis gjorde denne artikkelen litt klokere på hvordan du låne penger på den smarte måten. Og hvis du følger retningslinjene, er det mulig å effektivt holde seg borte fra den slemme syklusen med å låne penger durabelt.