Komplett guide Låne penger refinansiering av lån nødvendig gode råd når du låner penger som lån uten sikkerhet

Share

Komplett guide Låne penger refinansiering av lån nødvendig gode råd når du låner penger som lån uten sikkerhet
Låne penger alle kan være samde om at du bor i en jobb hvor du skal låne penger, ikke alltid er beste. Men det er heller ikke en situasjon for akut situasjon heller. I virkeligheten kan problemet med å låne penger være et verkende tema for noen få. Og årsaken er at de kan være sannsynligvis klar over «epoken».

Syklusen er når du investerer i fast i et sted hvor du trenger å låne penger på en kontinuerlig basis, bare for å gjøre det. Det går uten å forkynne at dette ikke er et sunt økonomisk problem. Og av denne grunn tar du litt tid til å lese denne artikkelen. Av den grunn at mer informert og disiplinert du går inn i en transaksjon, jo større er det mulig å ta vare på det.

Så, i denne veiledningen, skal du få noen gode praktiske økonomiske råd, samt mer informasjon om dine valg når skal låne litt penger. Og til slutt, vær ikke overrasket hvis du tror litt mer trygg på å produsere den riktige avgjørelsen.

Spekulere om du skal låne penger

 

Det første spørsmålet du må vurdere er hvor dårlig du eksakt trenger pengene? For eksempel, krever du at du skal lage leie denne måneden?. Eller vil du få den nye samsung smarttelefonen med en rekke funksjoner du ikke engang forstår, mye mindre gjøre bruk av?. Gjør ingen skyld. Dette er rett og slett ikke en dom slå til grunnene dine bak å låne penger. Men det er et poeng av interesse hvis du har til hensikt å forårsake økonomisk nød alene, hovedsakelig fordi du vil kjøpe noe du egentlig ikke har behov for.

Dette kan være hvor låne penger lån penger vil bli skadelig. Siden du trenger kontroll fra starten for å gjøre en sunn kredittvurdering og unngå tydeløse netter over kredittstatus bankbalansen din. Så kanskje det tar tid å logisk tenke gjennom det. Trenger du å betale leie? Eller må du oppfylle et anelse?.

Med tanke på at du knytter økonomisk ansvar til ditt tilnavn, er dette ikke et valg du må bare gjøre uten å ta hensyn til konsekvensene. Faktisk kan du ha et annet og mye bedre alternativ tilgjengelig, men du ser det ikke fordi du stri for å skaffe pengene.

Hvor mye eksakt trenger du å låne?.

Neste fase er å fastslå hvor mye penger du skal låne. For eksempel, fornyer du for tiden huset ditt?. Eller trenger du bare litt handlevarer og nærings penger til slutten av tidsskifte uka?. Etablering av hvor mye du trenger er svært viktig av to grunner.

– Du må finne ut og kalkulere med dnb lånekalkulator boliglån boligkalkulator 2016 boligpriskalkulator 2018 boligpriskalkulator dnb lånekalkulator skandiabanken om i budsjettet ditt tilbakebetaling

– Det påvirker hvor du til slutt går for å låne penger

 

Når du har mer klarhet om det bestemte beløpet du trenger, er det mulig å gå videre til neste ting.

Etablere når og hvordan fondene vil bli gjenopprettet

Å komme så langt er ganske enkelt, den gode nyheten er at det er på tide for deg å spørre det virkelig vanskelige spørsmålet. Når og hvordan har du råd til å betale tilbake pengene du låner?. Skulle du ikke ha en plan satt opp, og du bestemmer deg for å være bare å planlegge å fly den når tiden kommer til å gjøre betalingen, vil du med all sannsynlighet ende opp med en veldig dårlig kreditt fremgang.

Det er viktig at du vet nøyaktig om du kan foreta betalinger, hvis det kan gjøres overbevisende. For å si det annerledes, hvis du trenger å låne penger igjen rett etter at du har betalt tilbake et annet lån, får du fanget i syklusen nevnt først. Aldri gjøre dette. Forhindre syklusen med konsekvent låning til enhver pris. Fordi hvis du tar hensyn til klagen til din rentebetaling, er det en taper tvist som bare drar deg dypere inn i motgang.

Vær smart om å låne penger og også en plan satt opp for tilbakebetaling. Faktisk, gjør det før du bestemmer deg for å søke eller kreve penger.

Vil du møte betingelsene?

Et annet tøft påstand du vil møte er om du samsvarer med minimumskravene til å låne penger. Standardkravene har en aktiv bankkonto som viser en månedslønn, sammen med riktig identifikasjon og bevis på pusterom. Selvfølgelig er dette ikke alltid hele sannhet, basert på hvor du har penger fra.

Men bør du anta det verste, så er det vanskeligste målet å låne beløpet fra, definitivt lån uten sikkerhet lån på dagen banken. Gitt, de kunne gi deg de beste rentene, men du må forbigå gjennom mange skritt for å skaffe pengene. I tillegg må kredittrangeringen være ren som bare det for å få beinet inne i døren.

Ideen er at det er spesielle krav involvert hvis du får et lån fra en profesjonell skandibank forbrukslån på dagen lån uten sikkerhet beste forbrukslån institusjon. Pass på at du kan alligere av disse kravene før du bestemmer deg for å søke. Ellers kan du bare kaste bort dyrebare tiden din.

Vurder dine valg om hvor man kan låne penger

 

Som du nå bruker en bedre ide om den beste måten å nærme seg prosessen, kan vi gå videre til valgene du besitter. Og rett og slett som med ovennevnte råd, vær ikke rask når du bestemmer deg. Tenk det gjennom og forsøk å velge en mulighet som passer bedre sammen med din situasjon og krever.

– Kompis venn / Nær Familie

I de fleste tilfeller anbefales det ikke nødvendigvis å nærme seg nære familie eller kompiser for å låne penger. Hvorfor?. Hovedsakelig fordi det kan potensielt forårsake problemer og til slutt ødelegge et helt sunt kjennskap. Dette er imidlertid ikke alltid det sanne. I tillegg vil dette alternativet med all sannsynlighet inkludere mindre press. En venn eller et familiemedlem kan være mer lindrende når de vil ha pengene tilbake. Og hva er sannsynligheten for at de lader interesse?.

Naturligvis vil du bare gå nedover denne korridoren hvis du virkelig føler at det er det mest passende alternativet. Men vær så hensynsfull, hold avtalen din profesjonell. Sett opp en avtale som gjør den offisiell, bare for å være om den sikre holdning.

– Lån uten sikkerhet Bank

Hvis du ønsker å låne mye penger, kan lån uten sikkerhet refinansiering av lån utlåner være ditt beste alternativ. Dessverre er det ikke sannsynlig at de blir enkle for deg. Flere av kravene er nevnt, og de kan trenge mer enn bare et kort grunnlag for hvorfor du vil ha pengene.

Når du velger utlåner som det beste valget, anbefales det å ha alle dine ender på argumentere. For å si det annerledes, har du grunner til å låne penger, samt nødvendige dokumenter for å bevise at du virkelig har råd til det.

– Bank kreditt Låninstitusjoner

Når kredittpoengene dine ikke er i beste form, kan du tenke på å bruke mindre strenge låneinstitusjoner som låne penger på minuttet. Dette er selskaper som spesialiserer seg på å gi personer lån. Noen tilbyr kun langsiktige alternativer, mens andre tilbyr kortsiktige låneløsninger. I begge tilfeller vil de ikke være så nøye om å validere deg for lånet.

Men hvor er definitivt fangsten du lurer på? Vel, i de fleste tilfeller, lån uten sikkerhet forbrukslån låneinstitusjoner har høyere priser enn bankene. Og det er hovedsakelig som de er forberedt på å bære den ekstra risikoen, det er gode nyheter for alle med mindre enn perfekte kreditthistorier.

Mye mer om dine forskjellige valg

Så langt, så velstand. Du har en smart måte å nærme seg prosedyren for å låne penger, og du vet også litt mer om dine vanlige muligheter. La oss nå sammenligne disse alternativene og se hvilken som er bedre for din situasjon.

– Langsiktig Vs siktbarhet

Noen gode fordeler med langsiktige lån inkluderer vanligvis mer penger, og du får deg en rimelig tidsramme for å bruke den tilbake. Renter kan også være lavere, men du må planlegge langt foran før du oppnår rimelig pris for dette alternativet. Kortsiktige lån, alternativt, kan vare så lenge som en individuell måned «lønning / bekymringslån». Og selv om interessen vil bli høyere, betaler du ikke deg, vil du trolig ha et langsiktig lån. I det lange løp vil dette avhenge av hvor mye du trenger og hvordan du klarer å betale det tilbake.

– Kreditt Bank Vs Lån institusjon Vs Familie / kompiser

Det er vanligvis mindre formelt og enklere å låne penger fra venner og relasjoner, forutsatt at det ikke blir en vane. I tillegg har du å tenke på om du innser noen økonomisk stabil nok til å hjelpe deg. Skulle du ikke, bør du trolig vurdere en bank eller lån uten sikkerhet, forbrukslån uten sikkerhet kreditt låneinstitusjon.

– Vanskelighets lån nødlån

Nødlån er bra hvis du trenger en liten lån på kort tid. Du vil også være glad for å innse at nødlån vanligvis ikke krever en sunn kredittvurdering. Det er vanlig. For å se hvem du vil betale tilbake penger med en enkelt avtale når du får lønn, vil organisasjonen uten tvil være bekymret for karriere status og måten du får. Forvent imidlertid at renten blir ganske høy, men dette kommer ikke som en overraskelse. Dette er selskaper som tar sikte på å tjene penger, og med fradrag har de en tendens til å presse tøylene.

Er du forberedt på å låne penger?

Vi nærmer oss konklusjonen til denne veiledningen om å låne penger på den greieste smarte måten, noe som betyr at det er en sjanse til å oppsummere hvert av de viktige punktene. Ganske enkelt må du ha et skritt tilbake og vurdere dine alternativer objektivt. Gi pengene dine et ekte og detaljert utseende før du gjør noen løfter, hvor du kan planlegge på plass før du tar anskaffe pengene.

Men hva i tilfelle du står overfor en nødssituasjon, så du ikke har tid til å tenke over det?. Hvis det er tilfelle, vil du først nærme familie eller kjente. Fordi de andre valgene bare kan legge til press på den allerede dårlige situasjonen. Så lenge de ikke kan gi deg en hånd, det er da lån uten sikkerhet banker og låneinstitusjoner mest sannsynlig er bedre alternativer.

Har du flertall mengde-Finansiering?

Hva om du ikke står overfor en nødsituasjon?. I stedet, hva for å starte din personlige virksomhet?. I så fall, hvorfor ikke undersøke noen mengdefinansieringsalternativer først?. For folk som ikke har ant om dette før, kan du opprette en mengdefinansieringsparti til oppstartsranden din. Og fra denne holdbarheten er det mulig å motta donasjoner til gjengjeld for spesielle belønninger eller tiltak.

I utgangspunktet vil du ikke låne penger. Du vil ende opp med å få penger fra nykommer, når du belønner dem på en annen måte. Eksempelvis kan du sende dem gratis produkter eller gi dem en permanent kundemoderasjon.

Forhåpentligvis har denne artikkelen skapt deg med litt klokere på hvordan du låne penger på den gode smarte måten. Og hvis du overholder retningslinjene, kan du effektivt fjerne de plagsomme syklusene med å låne penger langvarig.