Hemmeligheten Hvordan du kan nærme seg lån uten sikkerhet og tips om å kontrollere økonomien din

Share

Hemmeligheten Hvordan du kan nærme seg lån uten sikkerhet og tips om å kontrollere økonomien din

 
Lån uten sikkerhet Lån kan være ganske stor velsignelse, eller de kan bli en svært mørk hendelse. Men det er ikke det spesielle lånet som til slutt ender med å være feil. I stedet er dette fraværet av finansdisiplin som i siste instans ser en person fast i mye gjeld. Så, finansiering kan være en god ting. Men det bør brukes på riktig tidspunkt, og også for riktig formål, selv om du kan fokusere på lån uten sikkerhet.

Hvis du finner deg selv i den posisjonen du kanskje trenger lånet, spesielt en der du ikke trenger noen sikkerhet for å få godkjent, er det noe som anbefales å ta hensyn til. Men først, her er en titt på hvorfor folk vurderer lån i utgangspunktet.

Hvordan kommer folk til å vurdere lån?

– De vil investere i sin egen virksomhet

I tilfelle du har lyst på deg selv en gründer, vil du raskt lære at å få investorer kan være en tøff utfordring. Og når du ikke har nok penger til å starte organisasjonen uten investorer, er alternativet et organisasjonslån. Men bør du bare ha et lite beløp for å dekke deg en stund, kan du vurdere å søke om et refinansiering lån lån uten sikkerhet.

– De ønsker å kreve en ferie

Ja, det er faktisk de som vil få et lån, bare for å være på en fantastisk ferie.

– Kravet Nødpenger

Livet skjer, og vi vil ikke alltid være i stand til å håndtere det økonomisk. Det er med andre ord umulig å alltid være godt forberedt med midler i banken. Noen lønn vil bare ikke tillate dette å skje, og legger deg inn i et stramt sted når du trenger det minst.

Du må spørre deg selv om lånet er virkelig nødvendig. For eksempel får det lånet å gå på ferie, ikke akkurat det smarte trekket å gjøre. Hvorfor?. Siden det ikke er penger å finne veien tilbake ved hjelp av denne investeringen, og å oppnå et lån for å være på ferie, betyr det sannsynligvis at du ikke har råd til det i utgangspunktet.

Men forestill deg om bilen din eller lastebilen bryter ned på midten av motorveien når du er på reise til jobb?. Hva skjer hvis forsikringen din ikke dekker en gammel motor, det er midten av måneden, og du trenger også penger til å reparere bilen din?. Dette er ikke den spesielle tingen du virkelig kan policy for, og ikke alle har friheten til å ha evnen til flittig å sette noe bort hver måned. Nå, det lånet uten sikkerhet i et tilfelle som ligner dette, gir total mening, med tanke på nødsituasjonen og manglende opsjoner.

Forskjellen mellom lån uten sikkerhet og konvensjonelle lån

 

Du kan uten tvil komme inn i en rekke låne penger lånealternativer mens du søker. Men med hensyn til denne informative artikkelen, vil vi sammenligne konvensjonelle, langsiktige lån med lån som ikke krever sikkerhet. Og ved å bruke denne sammenligningen, kan du velge hvilken den første til slutt skal være det bedre valget for situasjonen din.

– Betalingsvilkårene

Et godt utgangspunkt denne sammenligningen er definitivt betalingsvilkårene du godtar. Med konvensjonelle lån får du flere måneder / år for å fullføre de lånte midlene. Og ja, dette alternativet har flere positive aspekter. Men dette er den grunnleggende typen lån, og ser også at folk raskt faller inn i dypere gjeld. Fordi selv om betalinger er enkle å vedlikeholde i løpet av de første par månedene, forstår du ikke hva som trolig vil skje neste år eller kanskje året etter det.

Lån uten sikkerhet, på minusfaktor, bruker bare et engangsbetalingssystem. Dette betyr at du lager et lån, og alle pengene blir betalt tilbake samtidig. Du har kanskje hørt om å betale lån på dagen dagslån, som kan være det samme. Den store grunnen til at det faktisk ikke er behov for sikkerhet som med konvensjonelle lån, er basert på disse kortsiktige transaksjonene. Selv om dette ikke alltid er den perfekte løsningen, avhengig av hva du trenger pengene til.

– Forutsetningene for å kvalifisere for finansieringen

Hvis du tar på en bank, og du også forteller en av mange konsulenter at du er interessert i å søke om et lån forbrukslån uten sikkerhet, så gjør deg klar til å fullføre en enorm stabel med skjemaer. Du må dessuten gi omfattende finansiell informasjon som en måte å bevise at du har råd til tilbakebetaling. I virkeligheten er alle klar over hvor detaljerte banker vil få i forhold til å tilby lån, og det er enda forståelig. Skal du bare betale en engangsbeløp til en fyr du ikke vet, og ta ordet han betaler deg tilbake?.

Ingen sikkerhetslån virker litt annerledes. Egentlig fungerer de veldig annerledes. Som et eksempel er den eneste sikkerheten du ønsker, virkelig en fast jobb eller kilde til inntekt. Bortsett fra juridiske identitetspapirer pluss en hjemmeadresse, vil en bankkonto «i ditt navn» som viser at du får penger hver måned, definitivt være de eneste variablene du burde få godkjent. Selv om en faktisk lønnsslipp kan også bli spurt etter hvilket selskap du bruker.

– Mengden du vil være kvalifisert for

Et annet viktig aspekt du vanligvis må huske er lånene beløp vil sikkert være en god avtale. Gitt alle de problemer du går gjennom når du ser etter et standardlån, får du større lånealternativer. Det hjelper også at du betaler i løpet av mange måneder.

Med tanke på at lån uten sikkerhet først og fremst er vurdert i nødssituasjoner, så du bare gjør en betaling, er det faktisk forståelig at dette beløpet som lånes vil sannsynligvis være begrenset. Så hvordan regner de virkelig med hva du har rett til?. Det er enkelt, virkelig. De tar dine månedlige utgifter sammen med inntektene dine, og de beregner hva du har råd til basert på dette kriteriet.

Det du kan forsikre deg om, er at du ikke kvalifiserer for over alt du mottar penger hver måned. Lånet vil imidlertid med all sannsynlighet være nok til å dekke nødsituasjonen du vil ha.

– Renter av interesse på dine betalinger

En av de første tingene folk spør før du søker om å få et ikke-lånelån er grunnen til at rentene er høyere?. Vel, du oppretter bare en enestående betaling, og selskapet du låner midler fra, beholder for å skape en fortjeneste. I tillegg har disse en større risiko fordi de ikke krever noen reell sikkerhet, mens andre lån penger institusjoner ikke vil fungere uten dette.

Med tanke på faren og den enkle godkjenningen begynner den ekstra interessen å høres riktig. Selv om det ikke betyr at du må bli ranet. Derfor bør du fokusere på disse detaljene og sammenligne forbrukslån på dagen långivere ved hjelp av denne typen informasjon. Spesielt vil du ha det beste lånet med all laveste rente.

– Tiden du venter på godkjenning

Venter på et finansielt lån å ha lisensiert av banken er rett og slett frustrerende. Dette kan ta dager, for hvor mye du søkte om, men selv små lån vil ta tid å behandle. Og dette er også et svært alvorlig problem. Fordi i tillegg til å bli tvunget til å fylle ut disse papirene og hoppe gjennom et mylder av hopp, har du denne lange venteprosessen før du bare for å få nyheten du ikke har blitt godkjent.

Heldigvis er dette ikke tilfellet med lønningsdag eller ingen sikkerhetslån. I stedet venter du bare flere timer for å finne godkjenningen, sammen med pengene dine. Så, sammenlignet med konvensjonelle lån, er dette alternativet lettere når du stirrer på en uventet nødsituasjon i ansiktet.

– Din kredittvurdering

Når du ikke har en veldig sunn kreditt score, er sannsynligheten veldig slank at banken vil hjelpe deg med et lite lån. Og de fleste sliter med å ha sin kredittlinje på et sunt nivå, men det er ikke alltid mulig. Noen ganger gjør du en dårlig beslutning, det kan også skade din score akkurat nok til å ha deg i det stramme stedet.

Men akkurat som beste forbrukslån långivere som tilbyr lån uten sikkerhet gir en praktisk service, de ser også utover kreditthistorikken din. Igjen, dette er denne typen kortsiktige avtale, det er absolutt svært liten grunn til å kjøre kreditt sjekker eller etablere sikkerhet. De er elementer som henger rundt når økonomi er nødvendig for øyeblikket.

Hvor skal du finne lån uten sikkerhet?

 

Hvis du føler at du finner lånegivere som kan hjelpe deg med å ha et lønningslån, vil det være sannsynlig å ta en ny vurdering. Her er to forslag om hvor du skal begynne å se først.

– På nett

Nettstedene til disse selskapene gjør det utrolig enkelt å bruke online. Bare vær sikker på at du har alle opplysninger du vil ha, og det bør ikke ta mer enn noen få minutter å finne ut om du kvalifiserer for å skaffe et lån. Og bør du kvalifisere, er det et spørsmål om å snakke med en rådgiver eller forfølge trinnene som tilbys på bank nettsiden.

– Butikkfront

Långivere bruker også butikkfronter / kontorer, hvor de veileder folk en på en. Og ganske enkelt som å søke på nettet, vil det være nødvendig med visse opplysninger. For å spare deg en stund, ring firmaet på forhånd og oppdag hva du må ta med deg. Mange foretrekker fortsatt å håndtere disse transaksjonene på et personlig nivå, men å gå online kan virkelig spare tid.

Bruk Lån Uten Sikkerhet Klokt

Det er ikke bare konvensjonelle lån som kan få deg til økonomiske problemer. Selv et lite lån som bare kommer sammen med en tilbakebetaling, kan komplisere verdenen din. Så det anbefales å kontinuerlig bruke en smart tilnærming før du søker om omtrent alle lånetilbud. Og her er gode tips for å hjelpe deg:

– Bruk en plan

Det er en viktig ting å skaffe et uventet nødlån, det er noe forskjellig å faktisk opprette tilbakebetaling. Og selv om kreditthistorikken din ikke virkelig vil påvirke om du får godkjent, kan det skade din score mye mer når du forsømmer å betale. Så, hvis det er mulig, sørg for at du har en plan på plass for å tilbakebetale pengene. Den endelige tingen du ønsker er at tilbakebetaling skal forbruke i ditt månedlige budsjett. Og hvis det gjør det, vil du være klar for det.

– Ikke fall inn i syklusen

Binding til tips som er oppgitt tidligere, er det viktig at du bare unngår å falle rett inn i en ond syklus med å låne ofte. Av den grunn at du bør gjøre en ny lån, for å holde ditt månedlige budsjett, er det så snart du tar på syklusen. Av denne grunn trenger du en plan, og det er derfor du bare gjør lånet når det er virkelig nødvendig. Som bringer oss til et annet viktig tips.

– Se på dine måter på noen måte

Vil du se på alle alternativene dine før du bestemmer deg for å vurdere det lånet?. Selvfølgelig ønsker du ikke å spørre vennene dine for penger, men de er ikke det beste alternativet. Som eksempel kan du muligens finne ut avtale med arbeidsgiveren din. Odds er at de ikke vil spørre interesse for pengene du låner. Du kan også vurdere å sette opp et nytt skifte for å skaffe pengene. Poenget er å se på alle dine valg.

Dette er ikke å uttrykke at det å lage et lån er en dårlig beslutning. Men disse selskapene er fortjeneste basert, mens din arbeidsgiver er sentrert på ulike profitt. Men hvis du velger lånte midler, blir det mer fornuftige valget, gjør objektive sammenligninger mellom selskaper. Finn ut den laveste renten og bla gjennom alle fine utskrifter.

Tilgjengeligheten til ingen sikkerhetslån

Hver og en vet at forskjellige banker har forskjellige politikker, selv med hensyn til låneforskrifter. Du finner banker som ikke har problemer med disse typer kortsiktige lån, selv om noen enten tillater det å være vanskelig for lånets opphavsmann eller på annen måte mulig. Dette betyr at den største utfordringen du faktisk har, er å sjekke om det er mulig å skaffe et lån uten sikkerhet hvor du bor.

Nå har du en mye bedre forståelse av lån og måter å nærme seg, alt som er igjen er at du kan bestemme. Ønsker du finansiering?. Og hvilken vil det trolig være?.