Hvor mye kan jeg låne akkurat hvor mye Huseier lån boliglån kan man få?.

AliExpress den beste guiden til AliExpress

Share

AliExpress den beste guiden til AliExpress




AliExpress er blant de største e-handelsstedene på jorden. Nettstedet ble grunnlagt i 2010 og lar leverandører åpne butikker og deretter selge et utall produkter. Fra glassvarer til klær til elektronikk, kan du få alle typer varer tilgjengelig på nettstedet. Foreløpig har den brukere fra mer enn 230 land over hele verden.

Nettsiden har hovedkontor i Hangzhou, Kina. De aller fleste selgere på AliExpress er basert i Kina, men det er selgere som også leverer land som Norge. Virksomheten kan være verdt utrolige 3,83 milliarder dollar.

AliExpress er ekstremt populært i Russland, der det er det mest brukte e-handelsnettstedet. Det inkluderer også et bredt publikum i Brasil, USA, Ukraina og Polen. Mange av personene som bruker dette nettstedet, er vanlige kjøpere som foretar gjentatte kjøp.

For tiden er det mer enn 65 millioner aktive kjøpere på nettstedet. Normalt mottar den 20 millioner besøkende hver dag og 600 millioner brukere hver måned. Fordi AliExpress har en så stor brukerbase, har selgere muligheten til å skape svært lønnsomme nettbutikker.

Andre enn ti tusen selgere AliExpress

 

Det er andre enn 10.000 selgere på AliExpress som antyder at konkurransen kan være intens. Det er imidlertid veldig viktig å huske på at ikke alle disse selgerne er innenfor samme nisje. Mange selgere fokuserer på bestemte typer produkter og har kuraterte butikker. I noen tilfeller kan en selger ha et par butikker på plattformen.

Selgere kan oppdage mer suksess på AliExpress hvis de seriøst vurderer hvordan folk utnytter plattformen. For eksempel bruker brukere vanligvis 8 minutter på plattformen. Brukere er mer tilbøyelige til å kjøpe et produkt når selgeren har tatt med flere bilder sammen med en detaljert produktbeskrivelse. Vurderinger kan også øke sannsynligheten for salg.

Selgere vil sannsynligvis oppnå suksess når de klarer å tjene forbrukernes tillit. Dette betyr at selgere bør svare på kundespørsmål om produkter, sende dem raskt og forsøke å beskrive produktene nøyaktig. Hvis din potensielle forbruker ser at en AliExpress-butikk har en lav vurdering fra kunder, kan de velge å handle andre steder.

Mens AliExpress er vellykket da det ble lansert, har det sett en bølge av stor interesse i nyere tid. Inntektene i 2019 var over det dobbelte av inntektene i 2017. Ifølge data fra mars 2019 registrerte nettstedet en utrolig 94% år-over-år vekst.

AliExpress er eiendommer til Alibaba Group, og det er et kinesisk selskap viet til teknologi, e-handel, internett og detaljhandel. 56% av all detaljhandel via e-handel i Kina kommer fra Alibaba. Da AliExpress ble grunnlagt, var det absolutt designet for å være en grenseoverskridende plattform som var fokusert på å eksportere produkter til forbrukere over hele verden.

Sakene som merke AliExpress godt likelig

 

En av tingene som gjør AliExpress så godt likt, er rimelige priser. Produktene som selges på dette nettstedet er vanligvis mye rimeligere enn lignende produkter som selges på andre nettsteder. De aller beste tilbudene blir vanligvis funnet gjennom det årlige Single’s Day Sale, som blir satt 11. november.

Dette salget er vanligvis i forhold til Amazons Prime Day-salg, men salgsvolumet på AliExpress er definitivt høyere. I samsvar med Michael Evan, det er presidenten i Alibaba, var inntektene høyere omtrent denne dagen enn på Black Friday, svart fredag, Cyber ​​Monday og Prime Day til sammen. Kjøpere er klar over dette årlige salget og venter ganske ofte med å gjøre kjøp slik at de kan sikre den aller beste prisen.

Mens de gode prisene tiltrekker seg mange kjøpere for denne plattformen, er det noen ulemper. Den største ulempen ved å handle på AliExpress er at det kan ta for lang tid for produkter å oppnå kunder utenfor Asia. Fordi fraktvolumet er på sitt høyeste etter Sweetest Day, kan det ta veldig mange år før produkter som er bestilt i dette salget, ankommer.

Heldigvis er det mange kjøperbeskyttelse i posisjon. Det kan være sporing tilgjengelig for alle bestillinger, sammen med returvinduet kan utvides basert på det sporingsnummeret. Hver gang et produkt ankommer, kan kjøpere velge å bare godta bestillingen eller gå inn i en tvist med selgeren. Mye mer enn 75% av varene har gratis frakt.

Vanligvis er den mest populære handlekategorien på AliExpress Telefon og produkter. Det mest solgte produktet er herdet glass til iPhone. Bærbare ladere, trådløse øretelefoner og iPhone-vesker er bestselgende produkter. En annen mest etterspurt shoppingkategori er Smykker. Halskjeder selger spesielt godt på websiden.

AliExpress har et stort publikum, som et resultat av dette er det mange metoder for å bruke nettstedet for å tjene en god gevinst, selv når du ikke er i Kina. Mange gründere bruker dette nettstedet for å starte en drop-shipping virksomhet. Drop-shipping lar deg starte en e-handelsvirksomhet uten å måtte investere i frakt eller lager.

For å kunne starte en drop-shipping aliexpress dropship center aliexpress seller ali dropshipping virksomhet, vil du finne produkter på AliExpress du vil selge. Fra det punktet kan du bygge opp din egen nettbutikk som selger slike produkter. Det er mulig å merke kjøpesummen for hvert produkt du selger, slik at du kan tjene et betydelig overskudd.

Hver gang en kunde kjøper noe fra butikken, kan du få det produktet fra AliExpress til engrospriser. Eieren du kommer fra, sender ordren rett til den enkelte. Ideelt sett bør du se etter varer som tilbyr gratis ePacket-frakt. Det er også nyttig å vurdere produkter som har 300 bestillinger eller enda mer.

Det er mulig å opprette en drop-shipping butikk med internettplattformer som Shopify. Du vil faktisk skrive dine egne personlige produktbeskrivelser og informere kunder fra leveringstidene på forhånd. Dette vil hjelpe deg med å forhindre klager.

Rett og slett fordi den ble lansert for et tiår siden, har AliExpress skapt et navn alene på planeten for e-handel. Ikke bare er det et av mange verdens mest vellykkede e-handelsnettsteder, men det handler bare om de mest besøkte nettstedene på nettet. Enten du er en mulig kjøper eller noen som er interessert i drop-shipping, er dette virkelig et nettsted du vil holde øye med.

Exit mobile version